Contact

Ik vind het leuk om post te ontvangen! Over jouw ervaring met de kaartenset of je ideeën erover. Hieronder lees je meer over mij en mijn verhaal.

Stuur me een mailtje

Heb je een vraag over de Beeldpraat kaartenset? Wil je samenwerken, of wil je gewoon iets kwijt? Heb je een idee voor een tekening? Laat het me weten, ik hoor graag van je!

 

Vul het contactformulier hiernaast in of neem contact op via mail, LinkedIn of Instagram.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe beeldpraat is ontstaan

Dit is mijn verhaal

Beeldpraat is een initiatief van Julia Stoevelaar: “Na een corona-besmetting bleef ik klachten houden. Het waren vage klachten die ik moeilijk onder woorden kon brengen. Om voor mezelf helder te krijgen wanneer ik het één of ander voelde ben ik mijn klachten gaan tekenen.  

De tekeningen hielpen me om zelf beter te begrijper en wat er met me aan de hand was én om dit uit te leggen aan anderen. Ook merkte ik dat ik de klachten anders kon benaderen: lichter en met humor. In plaats van erover te blijven piekeren, kon ik er wat meer afstand van nemen.

 

Met goede feedback vanuit C-support en aanmoediging van mijn ergotherapeut heb ik de kaartenset verder ontwikkeld. Hij is daarom nu te koop via Flora-ergotherapie, en dat maakt me trots!

 

Ieders situatie, en daarmee het gebruik van de kaartenset, is anders. Ik hoop dat ik anderen kan helpen om hun klachten te begrijpen en onder woorden te brengen. En om, als naaste of zorgverlener, meer inzicht te krijgen in wat de ander doormaakt.

 

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Hoe breng jij onder woorden hoe je je voelt? Ik maak die woorden graag visueel.”

Over Julia

Julia Stoevelaar is sociaal ontwerper en werkte tot voor kort in die rol aan het verbeteren van de gezondheidszorg. “Ik ben heel blij dat ik tijdens een periode van ziekte alsnog iets kan bijdragen aan zorg voor anderen. Dat ik mijn ervaringen kan inzetten om anderen te helpen, en op die manier een positieve draai kan geven aan die vervelende long covid.

 

Door het maken van deze kaartenset heb ik bovendien veel geleerd over niet-zichtbare beperkingen, heb ik leuke en inspirerende mensen ontmoet én mezelf als illustrator kunnen ontwikkelen.

 

Heel graag hoor ik van anderen over hun ervaringen met de kaartenset, zodat ik tips over het gebruik weer kan delen met anderen. Ook ideeën voor verbetering zijn natuurlijk heel welkom!”